Известие

Collapse
No announcement yet.

ВЪПРОСЧЕ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

много е красива, Иво! Много безаварийни и само бензин да наливаш в нея!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
      добре е за сега,разработвам уж че нали смених всичко без блока и коляновия вал.....още малко и почва пърженето.Сега сам я поразглобил да и пръсна ждантите и прага...че имаше леко
      Поздравления колега колата е в теб само безаварийни ти пожелавам и важното е че колата е жива
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        Поздравления колега колата е в теб само безаварийни ти пожелавам и важното е че колата е жива
        Благодаря на всички за прекрасните пожелания...да ви се връща х10...особено на младите алфисти...та да останат с добро впечатление за тази "екзотична" марка
        GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
          Благодаря на всички за прекрасните пожелания...да ви се връща х10...особено на младите алфисти...та да останат с добро впечатление за тази "екзотична" марка
          И аз така съм чувал че екзотичните плодове не карали много при грешно съхранение
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Май няма ГТВ без основен ремонт а? Вече съм на 90% че няма като цяло Алфа без основен ремонт

Comment

Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщение
              Май няма ГТВ без основен ремонт а? Вече съм на 90% че няма като цяло Алфа без основен ремонт
              Нали знаеш:Който не дава газ той не чупи........виж Бобо по-добре си "съхранява" колите от мен...и не се оплаква.....ма и аз не съм забелязал да се оплаквам де....правих я близо година каруцата,ма си я направих в крайна сметка.....
              GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Аз съм пример че не е правено нищо по мотора а я карам от 30 000 км

ПП: Колегата Иво го засичам из пловдив няколко пъти и наистина е станала уникална ЕВАЛА за ентусиъзма
                Last edited by KaTsArA; d.m.y г., 15:53.
                ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

стискам ти палци

Comment

Еми има аз знам няколко включително и моето което добре си го "съхранявам" щот знам как
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Хора, какво искате от горките коли? 95% от собствениците тук, карате базовия мотор, който, ако трябва да сме честни е слаб за това купе. А на всичко отгоре колата се води спортна и очакванията са много. Ми нормално е да ги чупите тия коли.

---------- Post added at 12:09 ---------- Previous post was at 12:06 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                      Еми има аз знам няколко включително и моето което добре си го "съхранявам" щот знам как
                      То твойто е съвсем друга бира, пък е и топ версията на модела. Отгоре на всичко е и с истинки Алфа мотор, за разлика от останалите Фиати.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

аз съм такъв пример.
                        ако колата се обслужва както пише производителя няма да имате проблеми,преправките и икономиите водят до основен ремонт

Comment

сега вече за първи път изпитах удоволствие от карането на тази кола мъркааааааааааааааа уникална!

Comment

сега вече за първи път изпитах удоволствие от карането на тази кола мъркааааааааааааааа уникална!
                            Е хайде честито - крайно време беше.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                            X